Wat is Epiloque?
Epiloque is een online tool waarbij je eenvoudig en overzichtelijk je leven en al je wensen vastlegt, voor later. Je denkt er liever niet over na. Het moment waarop je er niet meer bent. Toch is het de normaalste zaak van de wereld. Het overkomt ons uiteindelijk allemaal. In jouw beveiligde Epiloque leg je eenvoudig en overzichtelijk je leven en al je wensen vast. Hoe wil je je afscheid hebben? Wat moet er worden geregeld of stopgezet? Heb je kinderen? Aan wie vertrouw je hun opvoeding en zorg toe? Wie zorgt er voor de hond of poes? Wie krijgt straks wat? En welke berichten of levensgeheimen wil je nog kwijt? Je bepaalt zelf wat je vastlegt. En op één veilige plek. Zodat straks alles op zijn plek valt, als je er niet meer bent. Een zorg minder voor jou, maar ook voor iedereen die achter blijft. Zo kan je nabestaanden ontzorgen en makkelijk je wensen voor je uitvaart vastleggen, zonder een testament.  Meld je nu aan!

Kan ik ook vanuit het buitenland een Epiloque abonnement afnemen?
Dit is mogelijk met een Nederlandse bankrekening. Wil je betalen met een buitenlandse bankrekening, neem dan even contact op via info@epiloque.nl.

Hoe werkt een abonnement?
Voor je abonnement op Epiloque betaal je jaarlijks slechts 8,95 euro. Dit bedrag wordt ieder jaar opnieuw afgeschreven. Je ontvangt 2 weken voorafgaand aan de incasso een bericht hierover.

Hoe kan ik mijn gegevens aanpassen?
Je kan je gegevens aanpassen in je profielpagina via ‘wijzig gegevens’.

Wat is een sleuteldrager?
De sleuteldrager is de persoon die als enige bij jouw beveiligde Epiloque kan als je er niet meer bent. Zodat hij/zij precies weet welke afscheidswensen je hebt en wat er geregeld moet worden. Je kan je persoonlijke sleuteldrager te allen tijden wijzigen.

Hoe kan ik mijn sleuteldrager wijzigen?
Je kan je persoonlijke sleuteldrager te allen tijden wijzigen als je ingelogd bent.

Hoe kan ik mijn wensen aanpassen?
Je kan je wensen altijd wijzigen en verwijderen. Hetzelfde geldt voor alle onderdelen die je in je eigen omgeving hebt geupload.

Ben je als sleuteldrager aangewezen maar je sleutel kwijt?
Als je de e-mail kwijt bent met de inloggegevens van de sleutel, ga dan naar deze link: https://my.epiloque.nl/sleutelkwijt. Vul dan jouw e-mail adres in en de geboortedatum van de persoon waarvoor je sleuteldrager bent. Wij mailen je dan een nieuwe sleutel.

Wat gebeurt er als ik kom te overlijden?
De sleuteldrager vraagt via de e-mail die hij/zij van Epiloque heeft ontvangen toegang. Er wordt op dat moment via meerdere manieren contact met jou gezocht om te kijken of we jouw Epiloque vrij kunnen geven. Ontvangen we binnen 9 uur geen reactie, dan gaat het sleutel vrijgeven in werking. De sleuteldrager kan dan toegang krijgen tot het account. Hij/zij krijgt een aparte inlog en kan verder niets aanpassen, alleen bekijken en downloaden. Na 3 maanden wordt het account op jouw Epiloque gesloten.

Zijn mijn wensen rechtsgeldig?
Je nalatenschap is in Nederland alleen rechtsgeldig als het is vastgelegd in een testament bij de notaris.

Kan ik ook geldbedragen nalaten?
Dat kan, maar het is alleen rechtsgeldig als het is vastgelegd in een testament bij de notaris.

Hoe zeker ben ik er van dat bij sleuteldrager mijn wensen nakomt? 
Je sleuteldrager is altijd iemand die dicht bij je staat, en je goed kent. We gaan er van uit, dat hij of zij dus ook jouw laatste wensen goed uitvoert.

Welke documenten kan ik in My Epiloque gebruiken?
Je kan de volgende documenten in My Epiloque uploaden: .doc, .docx, .pdf, .xls,. mp3, .mp4 en .mpeg.

Hoeveel MB kan ik uploaden ?
Bij het uploaden van gegevens gelden er per type bestand de volgende limieten: 10 MB per foto, 25 MB per geluidsbestand en 100 MB per videobestand.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?
Door, wanneer je ingelogd bent, naar je profiel pagina te gaan. Links onderaan kan je je account verwijderen. Epiloque krijgt hier melding van.

Is het gebruik van Epiloque veilig?
De persoonsgegevens worden bij Epiloque versleuteld opgeslagen en de website is beveiligd met SSL-certificaat technologie. De gegevens worden niet opgeslagen in de cloud maar op een server. Uiteraard willen wij benadrukken dat het niet verstandig is om pincodes of andere belangrijke inloggegevens op te slaan.

Meld je nu aan!